Frem til vi møtes!

Hei,

Charek har redigert og kuttet i tekst til forestillingen. Grunnen er øvingsforhold. Jeg må be dere foreldre hjelpe de unge med dette. De som har manus heime kan sammenligne med dette som er sendt her. De som ikke har heime, kan bruke dette. Håper dere event har mulighet til å skrive ut, om det trengs. Så håper vi at det blir bedre etterhvert😀god påske! Skal hilse fra Charek med at han ønsker at replikkene sitter når vi møtes igjen🌺redigert og kuttet manus er sendt heimen vha messenger, er deg noen som ikke har fått det? Send melding til meg, eller kommenter her.

hilsen Randi E

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s