Øvinger fremover!

Hei, håper dere har det bra alle; jeg har snakket med Charek. Vi diskuterte hva vi kan gjøre; vi ble enige om at vi avlyser ikke forestilling! Enda, vi er enige om at det er viktig å få til forestilling i juni, men at den kan bli redusert, både i lengde og i antall besøkende. Vi får se hvor lenge disse tiltakene skal vare. Jeg har noen kostymer heime, som kan benyttes. De stammer fra forsamlingslokalets kostymelager. Charek foreslo at han kunne redusere tekst i stykket, og at vi kunne få ungene til å øve tekst mens de er hjemme. 😀 så hvor mange har manus sitt, og kan øve? Gi tilbakemelding , enten her, eller som pm. Hilsen Randi E

Ta kontakt om dere har spørsmål!

Reklame

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Øvinger fremover!

  1. Magne

    Astrid har manus og kan øve.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s