Stykker

2021/2022 Mysteriet på Tåkedalen Pensjonat. av Sarina Nachtnebel premiere 9. juni, forestilling 11. juni

Handlingen utspiller seg i resepsjonen på et lite pensjonat. Stykket starter med et mystisk dødsfall som gjør at pensjonatet blir stengt, 17 år senere bestemmer eieren seg for å åpne igjen og sette opp en kabaret. I første akt ankommer ulike gjester, og i andre akt er selve kabareten. Underveis skjer det flere uforklarlige ting på pensjonatet som sprer uhygge blant gjester og ansatte. Til slutt nøstes mysteriet opp i klassisk krimstil.

2020/2021 Askepott og Lillemus-mei av Bjørn Endreson og Dag Braathen.

2019/2020

Krittsirkelen

På grunn av Covid-19, ble årets forestilling omgjort til hørespill i ett samarbeid med Vega Media og musikk av Ole Bjørn Nygård Berg.

Link til hørespillet: https://youtu.be/DXRNkaAc-I0

2018/2019

DUS. Den store klassepesten, 
Reisen til Panama.

2017/2018

Bluppen og Røverne av Svein Erik Backe

2016/2017

Barneteateret kommer til å arbeide med to stykker dette året.

DUS-gruppa skal delta på teaterfestivalen Den Unge Scenen (DUS) med stykket «Å telle til null». Den regionale festivalen blir hos Nordland Teater i Mo i Rana til vinteren.

Resten av barneteateret, sammen med de i Saftkrukka som ikke deltar på DUS med Saftkrukka, skal arbeide med «Flaggermusvinger og ulvepels». Det ultimate monsterstykket 🙂

2015/2016

Vi ble noe forsinket med «Åfferdea?» i vår. Derfor viser vi det i høst. Premiere blir 1. oktober, og med forestilling lørdag 3. oktober.

Vi øver nå på Aladdin av Kjetil Indregard, og har premiere 21. april. Både A- og B-gruppa har roller i stykket, og noen fra C-gruppa kan ende opp med statistroller.

C-gruppa skal arbeide mer med teaterlek og småstykker. Så samler vi familie og venner før sommeren, og viser utdrag av det vi har gjort.

2014/2015

I år blir det nokså ulike aktiviteter mellom de tre gruppene.

DUS-gruppa skal sette opp Torun Lians stykke «Bønn for Anna«, som er skrevet på bestilling til DUS (Den unge scenen). Vi skal ha premiere rund 18. – 22. mars 2015. Det er viktig å sette av helgene mellom vinterferien og påske til øving, i tillegg til helga etter påske (10. – 12. april). Da er det festival ved Nordland Teater på Mo, og vi håper vi reiser dit.

A-gruppa skal sette opp «Åfferdea?» av Ebba Haslund, med premiere første uka i juni.

B-gruppa skal arbeide mer med teaterlek og småstykker. Så samler vi familie og venner før sommeren, og viser utdrag av det vi har gjort.


2013/2014

I år skal vi sette opp to enaktere. Planen er å vise begge stykkene i en felles forestilling, med pause mellom dem.

Gruppe A skal spille Den triste kongen av Ingunn Andreassen

Gruppe B skal spille Biggles spiser en banan av Petri Salin, oversatt av Svein J. Svensson

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s