For de som blir for gamle for barneteateret til høsten! Se under:

Hei, Er du, eller kjenner du noen som skal begynne i 8,9 eller 10. klassen til høsten og ønsker å være med på teater? Så starter Brønnøy Ungdomsteater å lese manus til DUS (den unge scene) onsdag 22. juni kl 17:30 på forsamlingslokalet . Velkommen🥳

Hei, er du eller kjenner du noen som er mellom 15-20 år som ønsker å være med på Den Unge Scene -DUS. Tirsdag den 14.6 kl 16:00 starter Saftkrukka å lese gjennom årets manus! Møt opp på Forsamlingslokalet i Brønnøysund. Kontakt Saftkrukka Ungdomsteater.

Dette er også lagt ut på Teater iBrønnøy sin Facebook side.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s