Søndag 22. mai

Hei, Det er mange som lurer på hvor lenge øvingen er i morgen, søndag. Svare er at det avhenger av hvor mye tekst ungene kan., vi tar to gjennomkjøringer. Hver gjennomkjøring går raskere å raskere👍men hastigheten øker når teksten sitter! Planen er nå to gjennomkjøringer-hver på 1,5 timer pluss pause, ca 3,5-4 timer øving. Vanskelig å si- derfor ikke sagt klokkeslett. Gå gjennom teksten slik at alle vet hva de skal si- og når de skal si det😊 Det er veldig mye som er veldig bra! Flink gjeng

Hilsen Randi

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s