Onsdag 20. november

På onsdag blir det vanlig øving igjen. Vi har fått ryddet litt opp i rollelister, så nå håper jeg alle er tilfreds med den rollen de har. Husk at du kan komme med forslag til hvordan rollen skal tolkes.

Det er veldig fint – superfint, altså – om dere alle sammen skriver navn på første side i manuset. Jeg finner ofte gjenglemte manus når dere har forlatt, og da er det så mye enklere om jeg vet hvem det er sitt 😉 Det er også kjekt om dere husker å ta manuset med heim etter øving 😉

Ta også med blyant, og gjerne viskelær, så dere kan notere i manuset. Endringer er viktige å få med. Likeså instruksjoner du får, notater om hvor du skal stå, ting du skal gjøre, når du skal komme inn, og fra hvilken side osv. er like viktig. 

Husk også å bruke klær som tåler at du kryper på golvet! Det går an å ha med skifteklær hvis du skal noe etter øving, eller kommer fra noe.

 

Kommenter når du har lest dette 🙂

Hilsen Fredrik

Reklame

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Onsdag 20. november

 1. amalie

  ok, jeg kommer på neste øving 27.11:)

 2. Tina and the nora

  Vi kommer nok den 27.

 3. kristin

  kommer på neste øving husk sjongleringsballene 🙂 27.11

 4. sara

  Hei. Jeg fant ikke noe nytt innlegg så jeg bare skrivet hær.
  Jeg kommer på øving 27.11.2013

 5. frøken vigdis (jurist 2)

  kommer den 27.11.2013 😉 😀

 6. Marte

  Hei. Jeg har lest dette:) 🙂 og jeg kommer nok sikkert neste gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s